Rendezvényszervezés, rendezvénytechnika

ZENE, DISCO, HANGOSÍTÁS

Önnek vagy cégének bármikor bárhol szüksége lehet élő zene, vagy D.J. hangosításra. A zenekar által igényelt berendezéseket, mikrofonokat, kontrol ládákat keverőt, fényeket, színpadot mi biztosítjuk. A D.J. igényeit is tudjuk teljesíteni, lemezjátszótól, a fényekig mindent telepítünk. Amennyiben D.J. szolgáltatásra van szükségük, rutinos D.J. kollégáink vállalják a rendezvény teljes körű zenei kiszolgálását, igény szerint.
Az utóbbi években a céges rendezvényeken, egyre több alkalommal zenekar helyett a disco műsort igénylik a szervezők. Ennek a tendenciának az alábbi okai vannak.

A dolgozók inkább disco műsorra szeretnek táncolni, mert abban nőttek fel, valamint a legfrissebb újdonságoktól a retro stílusig minden igényt ki tudunk elégíteni.
A céges rendezvényeken a legtöbb esetben teljes körű szolgáltatást végzünk, biztosítjuk a vacsora alatt a hangulatos aláfestő zenét, a beszédekhez előadásokhoz műsorelemekhez (stand up fellépő, bűvész stb) rádiós mikrofonokat, egyéb kellékeket, vetítőt, vásznat,  komplett fénytechnikát biztosítunk. Sok esetben a disco műsort igény szerint karaoke szolgáltatással bővítjük.
Vállaljuk az egész napos céges kitelepüléses rendezvény lebonyolítását, akár olyan területen is ahol nincs áramszolgáltatás.

Keressen bennünket!