Esküvőszervezés és esküvői zene

Több évtizedes tapasztalattal vállalunk lakodalmakon zeneszolgáltatást. Több száz elégedett pár és násznép visszajelzése alapján állíthatjuk, hogy jó döntést hoz, ha bennünket választ. Munkánk legtöbb esetben a lakodalom előtt hónapokkal az első megbeszéléssel kezdődik, és a lakodalom hajnalán 4-6 óra körül ér véget.

Mi történik a két időpont között?

Megkeresést követően első személyes találkozásunk a párral, előre egyeztetett helyszínen, egy-másfél óra alatt megtárgyaljuk az igényeket, és a lehetőségeket, tanácsokat adunk tapasztalataink alapján. Közösen meghatározzuk, hogy mi legyen a stílus, és mik legyenek a technikai eszközök. Végig tárgyaljuk a ceremónia és a lakodalom zenei összeállítását, fények elhelyezését, vetítés és egyéb eszközök iránti igényeket.

Ezt követően egy hónappal a nagy nap előtt elkezdünk levelezni, a kedvenc, és utált zenékről, pontosítjuk a ceremónia listáját, a bevonuló zenétől a kivonulásig kb 6-8 zeneszámot válogatunk, amennyiben igényli a pár, javasolunk felvételeket. Meghatározzuk a tiltó listát, kiválasztjuk az étterembe bevonuló zenét, tortazenét, nyitótánc, és egyéb zenei stílusokat. A pár döntése alapján menyasszony, vagy menyecsketánc zenei stílusát megtervezzük. Ezek az egyeztetések általában 4-10 levélváltást igényelnek.

Eljött a nagy nap. Hónapokon át készült a pár, rengeteg ember munkája a meghívottak, a rokonság mindenki lázas izgalommal várja a megismételhetetlen pillanatokat, és akkor mi van, ha a DJ-t baleset éri? Ezt senki nem tudhatja előre! Számunkra a DeeJeeTeam tagjai számára a legfontosabb a biztonság a megbízhatóság, ezért a Team tagjai közül minden hétvégi napon egyik tagunk készenlétben van a nem várt esetekre felkészülve, mert a nagy nap a legfontosabb számunkra is.


A ceremónia hangosítását, a zenék bejátszását, helyszínen keveréssel, anyakönyvvezető rádiós mikrofonnal hangosítását is vállaljuk. Az sem probléma, ha nincsen hálózati áram a ceremónia helyszínén , akkumulátoros eszközökkel ezt is megoldjuk. A vacsora alatt előre egyeztetett stílusú zenét játszunk, levezényeljük a programokat, nyitótánc, torta, vetítés, menyasszonytánc. Mi nem fáradunk el mint a zenekarok, nálunk nincsen szünet, folyamatosan megtöltjük a termet zenével. Addig játszunk, amíg a pár véget nem vet a zenének.

További információkért írjon nekünk!